De woonvorm

De woonvorm bestaat uit 8 ruime appartementen en gezellige grote huiskamer. Tevens heeft de woonvorm een grote keuken waar de bewoners dagelijks gezamenlijk hun maaltijden bereiden.
Op de begane grond is tevens een grote washok, waar de bewoners met ondersteuning van de begeleiding hun kleding kunnen wassen.

De bewoners hebben eenieder een gezellig ingericht appartement waarin alle voorzieningen aanwezig zijn, zoals een eigen keuken, slaapkamer, badkamer en een eigen berging op de gang.
Tevens is er een gezamenlijke buitenberging aanwezig, waar ze bijvoorbeeld hun fiets kunnen stallen. Om het gebouw heen zit een mooie ruime tuin met een mooie kippenhok en moestuin.

De bewoners kunnen hun eigen bezoek ontvangen in hun appartement als ze dit willen maar ook in de gezamenlijke huiskamer. In de grote huiskamer treffen de bewoners elkaar met het eten, ook drinken ze vaak even een kopje koffie samen. Tevens is er gelegenheid om gezamenlijk TV te kijken of ruimte om gezamenlijk een spelletje te doen of gewoon gezellig te kletsen